ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΧΟΛΕΣ-ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ-ΜΑΘΗΜΑΤΑ
FOTOART - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ INDEX

HOME GALLERY ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΡΘΡΑ ΝΕΑ ΒΙΒΛΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΕΧΝΕΣ INTERNET ΑΓΟΡΑ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ BACK

Soulmate Productions
Fine Art Photography & Independent Filmmaking

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θέμα:
Μαθήματα Φωτογραφίας και Κινηματογράφου απ' το Γιώργο Κονταξή

Τα μαθήματα απευθύνονται σε γνώστες των βασικών φωτογραφικών τεχνικών και στόχο έχουν να δημιουργηθεί μια σταθερή ομάδα φωτογράφων και άλλων συντελεστών παραγωγής κινηματογραφικών ταινιών. Η ομάδα των μαθητών από την έναρξη των μαθημάτων θα αρχίσει να εργάζεται για την παραγωγή κινηματογραφικών ταινιών. Προγραμματίζεται ώστε οι μαθητές του πρώτου κύκλου μαζί με τον Γιώργο Κονταξή, στο τέλος των μαθημάτων (καλοκαίρι 2006) να έχουν συμβάλει στην ολοκλήρωση μιας κινηματογραφικής ταινίας σε σενάριο του Γιώργου Κονταξή. Στόχος είναι η ταινία να υποβληθεί σε φεστιβάλ.

Τα μαθήματα θα γίνονται στο Αsh In Art (Καρέα 11, Μετς, Αθήνα - στην αρχή της Λ. Βουλιαγμένης), Δευτέρα 6-8 μ.μ. και Τετάρτη 7-9 μ.μ. Το πρώτο μάθημα είναι προγραμματισμένο για τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου. Οι μαθητές δεν θα ξεπεράσουν τους δεκαπέντε.


Ο Γιώργος Κονταξής έχει πραγματοποιήσει 22 ατομικές εκθέσεις φωτογραφίας (σε γκαλερί από τη Σύρο μέχρι τη Νέα Υόρκη) και έχει εργαστεί ως φωτογράφος σκηνής σε πολλά έργα αμερικανικής παραγωγής. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε το "Angel Heart" («Δαιμονισμένος ¶γγελος»/ Alan Parker), "Once Upon a Time in America" (Sergio Leone) κ.ά. Επίσης για πολλά έχει διδάξει φωτογραφία (Μουσείο Stamford, Ritz Photography School New York κ.ά.). Επίσης έχει σκηνοθετήσει μια ταινία μεγάλου μήκους ( βρίσκεται στο στάδιο του μοντάζ) και διάφορα ντοκιμαντέρ και διαφημίσεις.(Περισσότερα βιογραφικά στοιχεία: www.soulmateproductions.biz και www. fotoartmagazine .gr.)

Μαθήματα Φωτογραφίας fotoart


Συνάντηση γνωριμίας και πληροφόρησης: Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου, 7 μ.μ. στο Ash In Art.

Μαθήματα Φωτογραφίας fotoart

FOTOART - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ © 2001-2007 FOTOART ALL RIGHTS RESERVED